Utställning

Frihetens vingar fladdrar förbi. Hann du se dem? Ett vingslag i tidens rymd. Vingslag av längtan, av hopp, av tro. Vingslag förgyllda med kärlekens ord. Vart är de på väg? Hit och dit, men ändå ingenstans. Frihetens vingslag rymmer ingen strävan, endast den oändliga friden. De är allting och ingenting. Fullständig stillhet i rörelsens lov. Frihetens vingslag glider fort och lätt genom tidens illusioner.

Öppningar i tidens rymd bjuder in dig till en utställning mellan himmel och jord, mellan liv och död, mellan fantasi och verklighet. Bevingade varelser och sinnliga upplevelser ger dig öppningen till ditt inre och till något mer, något nytt. 

Amanda Aaro, jag skapar en väv av magi med målningar, ljud och text. Insikten är att döden omfamnar allt levande med mjuk ovillkorlig kärlek. Den kraften genomsyrar utställningen som är så mycket mer än målningar på väggar.
Jag bjuder under min vecka på Galleri 23 in till föreläsning, meditation, dans, yogamagi och samtal om livet och döden. Alla inspirerade av mötet mellan liv och död, fantasi och verklighet förankrat mellan himmel och jord. Så passande äger vernissagen rum på allhelgonadagen och pågår en vecka. Min bok Levande i dödens omfamning finns att köpa på plats med signering.

Öppettider och program:

Lördag 4 november 12-16, Vernissage.

13.00 Föreläsning: Döden omfamnar livet. Fantasi och verklighet flätas samman. Amanda berättar och läser ur sin bok Levande i dödens omfamning.

Söndag 5 november öppet 12-16.

16-17 Meditation – minns, hedra, tacka och förlåt de nära och kära som har lämnat dig. Du får mjukna och djupna in för att möta det som finns inom dig i relation till relationer som har tagit slut. Detta är meditation i både rörelse och stillhet. Ta med något som du kan sitta och ligga på. En filt och en kudde kan också vara skönt att ha. Valfri donation (förslagsvis 100-300kr).

Måndag 6 november öppet 12-18

Tisdag 7 november öppet 12-18.

18.30 -20.00 Dansa dig levande. Med hjälp av musik och Amandas röst inspireras du att dansa dig levande i fritt skapande dans. Rörelsen får flöda, bli tydlig, stanna av, skakas loss och kanske till och med bli kaosartad. Du rör dig inifrån och ut, låter alla idéer om hur något ska vara dö för att ge plats åt den levande friheten. Valfri donation (förslagsvis 100-300kr).

Onsdag 8 november öppet 12-18

18.30 -20.00 Vila in i livet i dig – YogaMagi. Med hjälp av positioner i stillhet och mjukt flödande rörelse bjuds du in till att djupna in i livet inom. Hjärtats slag, dina andetag och ditt inre universum. Ta med en yogamatta eller liggunderlag. En filt och en kudde kan också vara skönt att ha. Valfri donation (förslagsvis 100-300kr).

Torsdag 9 november öppet 12-18

17.30 – avslutningsceremoni med överraskningar

Befriad in i varandet