De magiska möjligheterna

Om du tvivlar på att världen är magisk ska du läsa boken. I stillheten inom blir det omöjliga möjligt och kanske förändras ditt sätt att se på verkligheten. Allt handlar om att acceptera, våga drömma och skapa i samklang med din inre visdom. Hör av dig om du vill köpa ett signerat exemplar för 249 kr plus frakt av boken: info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34. Då får du också en kort text som är intuitivt skriven till dig. Osignerade exemplar kan du köpa HÄR eller HÄR eller HÄR

OBS! Nu skapar jag en kurs som har boken som bas. Du hittar den HÄR. Låt dig bli levande.

”Så fin, känns som att jag är närvarande i varje ord. Jag vill läsa hela tiden.” Gunilla

”En Fantastisk bok som verkligen berörde mig. Den öppnade upp min själ och mitt hjärta.” Mia

”Boken är magisk. Jag kunde inte sluta läsa, så jag läste ut den på ett dygn.” Anna

Magiska mirakler i nuets underbara värld. Drakar, urkraft och sinnliga upplevaleser. Andlig stillhet som får verkligheten att förändras.

”Jag håller på att läsa din fantastiska bok. Den liknar inget annat jag läst, känns som en läkande bok.” Eva

”WOW! WOW! WOW! Amanda, vilken fantastisk magisk inspirerande läkande bok du har skapat. Så tacksam för den kom i rättens tider.”  Lisa E

Baksidestext

När Katja plötsligt förlorar sin älskade mormor, ”Momo” står hon ensam med känslor som vill spränga sönder henne. Utan vänner, med en mamma som inte vill ha henne och en pappa som hon aldrig har träffat möter hon tillvaron. Udda och egensinnig förstår Katja att livet måste gå vidare, vad som än sker, men hur gör hon det helt ensam?

Livet känns hopplöst, men mirakler sker och en ny verklighet uppenbaras. Genom andlig magi omfamnar Momo både sitt barnbarn och sitt barn från dödens dimension och vägleder dem i en värld där allt det omöjliga blir möjligt. Ingentinget och alltet står vidöppet.

Levande i dödens omfamning handlar om modet att våga känna, synas och vara utan att fjättras av tankens makt. I magin som väcks ur tron på att det omöjliga är möjligt kan vi leva det liv som våra hjärtan önskar och längtar efter.

Boken ges ut av förlaget Siljans Måsar

Boksigneringar

Just nu finns inga boksigneringar inplanerade. Om du vill att jag ska komma till en särskild plats kontakta mig på info@possibilityhuman.se eller 0703441334.

I kombination med Närvarocoaching eller Kroppscoaching kan den här boken göra underverk i din verklighet.