De magiska miraklerna

PossibilityHuman säljer två böcker, Levande i dödens omfamning och Mirakelkur för själen

Levande i dödens omfamning

Om du tvivlar på att världen är magisk ska du läsa den här romanen. I stillheten inom blir det omöjliga möjligt och kanske förändras ditt sätt att se på verkligheten. Allt handlar om att acceptera, våga drömma och skapa i samklang med din inre visdom. Hör av dig om du vill köpa ett signerat exemplar för 249 kr plus frakt av boken: info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34. Då får du också en kort text som är intuitivt skriven till dig. Osignerade exemplar kan du köpa HÄR eller HÄR eller HÄR

OBS! Nu skapar jag en kurs som har boken som bas. Du hittar den HÄR. Låt dig bli levande.

”Så fin, känns som att jag är närvarande i varje ord. Jag vill läsa hela tiden.” Gunilla

”En Fantastisk bok som verkligen berörde mig. Den öppnade upp min själ och mitt hjärta.” Mia

”Boken är magisk. Jag kunde inte sluta läsa, så jag läste ut den på ett dygn.” Anna

Magiska mirakler i nuets underbara värld. Drakar, urkraft och sinnliga upplevaleser. Andlig stillhet som får verkligheten att förändras.

”Jag håller på att läsa din fantastiska bok. Den liknar inget annat jag läst, känns som en läkande bok.” Eva

”WOW! WOW! WOW! Amanda, vilken fantastisk magisk inspirerande läkande bok du har skapat. Så tacksam för den kom i rättens tider.”  Lisa E

Jag fick rys i hela kroppen när jag gick förbi din monter på hälsomässan och insåg att jag måste köpa din bok.❤️Du signerade den med ”slumrande drömmar väcker frihetens klocka. Hjärtat jublar”. Det var exakt det som hände efter den 11/11 och fort gick det!❤️Jag hade den hemma länge innan jag började läsa den och varje gång jag tittade på den eller höll i den fick jag rysningar i hela kroppen. Började läsa den för några veckor sedan och har nu läst ut den. Grät mig igenom första kapitlet. Älskar din bok🙏❤️Förstår varför jag skulle köpa den nu! Hög igenkänning och påminnelser om att stanna upp.” Elisabeth J

Baksidestext

När Katja plötsligt förlorar sin älskade mormor, ”Momo” står hon ensam med känslor som vill spränga sönder henne. Utan vänner, med en mamma som inte vill ha henne och en pappa som hon aldrig har träffat möter hon tillvaron. Udda och egensinnig förstår Katja att livet måste gå vidare, vad som än sker, men hur gör hon det helt ensam?

Livet känns hopplöst, men mirakler sker och en ny verklighet uppenbaras. Genom andlig magi omfamnar Momo både sitt barnbarn och sitt barn från dödens dimension och vägleder dem i en värld där allt det omöjliga blir möjligt. Ingentinget och alltet står vidöppet.

Levande i dödens omfamning handlar om modet att våga känna, synas och vara utan att fjättras av tankens makt. I magin som väcks ur tron på att det omöjliga är möjligt kan vi leva det liv som våra hjärtan önskar och längtar efter.

Boken gavs ut av förlaget Siljans Måsar

Mirakelkur för själen – den gröna boken

Mirakelkur för själen är en antologi med 33 författare, alltså lika många mirakulösa berättelser om livets mirakler. Att läsa dessa öppnar hjärtat och själen ler. En av berättelserna har jag, Amanda skrivit och det är den viktigaste text som jag någonsin har skrivit.

Ibland sker det bara. Vi förs av livet och gör det vi ska. Den dag som Levande i dödens omfamning hade boksläpp i Stockholm mötte jag Ylva som är projektledare för Mirakelkurprojektet. Hon tyckte att jag skulle vara med i någon av de kommande böckerna med en text. Jag sa nej då, men tänkte att kanske ska jag vara med i den gröna boken med den viktigaste berättelse jag har. Den är för mig kopplad till hjärtchakrat och det är där min berättelse hör hemma.

Den tredje mars satte jag mig ner och skrev ner den där berättelsen som jag har tänkt skriva så länge. Den flödade ut och jag hade inte en tanke på att den skulle publiceras någonstans. När jag var färdig kom jag ändå att tänka på den gröna mirakelkurboken. Vilket datum var det man skulle skicka in manus till den? Jo, den tredje mars. Den synkroniciteten kunde jag inte bortse från så jag skickade in texten och det antogs.

Köp boken, den värmer och skickar mirakelhopp och kraft genom hela dig. Min berättelse är helt klart värd att läsas liksom alla de andra 32 berättelserna. Köper du av mig får du min magiska signatur. Den kostar 249 kr.

”Ett pärlande skratt får hjärtat att vakna” är en stark och gripande berättelse som rör sig från depression och hopplöshet till acceptans och uppvaknande. Hunden blir en hjälpande vän i nöden. Gamla trauman löses upp. Mod, autenticitet och styrka.”

Maria Veneke Ylikomi