Djupgående kreativ Coaching

Mjukna, djupna in i magin inom dig och lev fullt ut i din essens. Vågar du?

Coachingprogrammet Bli levande, helande och skapande hittar du HÄR

Boka ett kostnadsfritt samtal HÄR eller en session djupgående kreativ coaching HÄR

Djupgående kreativ coaching utgår från magin i att våga mjukna, djupna in. Svaren, kraften, läkningen och magin gömmer sig i varje människovarelses vackra inre. Från det inre universumets kärna kan vi alla leva det liv vi är ämnade att leva i stället för att leva med präglingar och rädslor som låser fast oss i det liv vi har lärt oss att leva.

Djupgående kreativ coaching är för dig som är trött på att känna dig osäker, vara otydlig, känna för mycket, vara rädd, tänka för mycket, vara trött, överleva och eller ha smärta. Du längtar efter att i stället veta, känna utan att tas över av känslorna, använda tankarna i stället för att styras av dem, agera i stället för att reagera, vara lugn och pigg, känna livslust och frihet. Du är redo att lösa upp hindren från att gå från det läge du är i till att leva drömmen och du vill göra det med nyfikenhet, kreativitet och närvaro.

Det som gör mig unik som coach är att jag kombinerar mina kunskapar om kroppen, människovarelsens komplexitet, kreativt skapande, andlighet och närvarons magi när jag möter klienten. Med oändlig mjukhet och kärlek coachar jag på djupet där sanningen och läkningen bor. Öppningen finns i äntrandet in i det som ÄR genom det som var.

Under sessionen är jag i min essens, mitt innersta, där jag ÄR i full närvaro och autenticitet, vilket öppnar upp för dig som tar emot coachingen att i fullständig trygghet mjukna in i din essens. Närvaro, acceptans, medkänsla, nyfikenhet och kreativitet är grundpelarna då vi tillsammans möter det som finns inom dig. Allt är som det ska. Inget är rätt eller fel. Allt ÄR och behöver accepteras och mötas med mjukhet i varje stund. Där kan mirakler ske. I stillheten som följer när präglingar och mönster upplöses öppnas möjlighetsdörrar som en gång var låsta. Det har jag upplevt många gånger i mig och med klienter.

Är du redo?

Det coachingprogram jag har skapat är för dig som längtar efter en bestående förändring. Då du väljer att investera i det startar din resa mot att leva det liv du är ämnad att leva och det är ett liv fyllt av livsglädje, kraft, flöde, klarhet, behaglighet, tillit och frihet på alla plan.

Vill du vara levande, helande och skapande i livets villervalla?

För dig som känner dig nyfiken på något av coachingprogrammen erbjuder jag ett kostnadsfritt samtal. Vi möts via telefon eller zoom eller på plats. Du bestämmer. Tiden bokar du genom Boka Direkt eller genom att skicka mail till info@possibilityhuman.se eller ring 070 – 344 13 34. För tid på plats behöver du kontakta mig personligen.

Coachingprogrammet Bli levande, helande och skapande hittar du HÄR

Mjukna och djupna in i magin inom dig. Landa innanför alla tankar, känslor och kroppsliga upplevelser. Vad upplever du där?

Lev det liv du är ämnad att leva, inte det liv du tror att du måste leva.

Jag är certifierad coach, utbildad hos Livscoachakademin och School of awakening. Kroppen och självläkning kan jag mycket om efter flertalet utbildningar i ämnet samt genom egen erfarenhet av att, efter att i många år må dåligt både fysisk, mentalt och själsligt, hitta vägen till självläkning. Jag har hela livet haft konst och skrivande som uttryck för mitt inre och ser detta som en ovärderligt lärande i att möta omvärlden i flöde med nyfikenhet och kreativitet. Dessutom har jag gått lärarutbildning och arbetat inom både skola och förskola vilket lärde mig mycket om hur vi människovarelser fungerar.

Jag finns här och stöttar dig. Hör av dig. Coachingen sker online eller på plats i Vattholma (ibland på andra orter) och tider finns att boka dagtid, kväll och helg. Boka tid ett kostnadsfritt inledande samtal via Boka Direkt eller skicka mejl till info@possibilityhuman.se eller ring/ skicka meddelande till 070 – 344 13 34. Vid intresse av tid på plats hör du av dig till mig direkt.

Du är varmt välkommen! /Amanda Aaro