Låt dig bli levande

Låt dig bli levande

En kurs i självläkning och om hur du kan låta din innersta längtan bli ditt liv.

Känner du dig levande? Jag menar, verkligen levande … Gör du det som får ditt hjärta att sjunga? Vet du vad jag menar med att hjärtat sjunger? Har du känt det någon gång? Skrattar du? Gråter du? Kan du känna livet sprudla inom dig? Mår du bra? Lever du din dröm eller längtar du till något annat?

Vad svarar du på frågorna? Kan du svara?

Jag skapar en kurs som kan hjälpa dig både att svara på frågorna och få ditt hjärta att börja sjunga. Det blir en kurs som hjälper dig att läka dig själv på flera plan och öppna upp för de möjligheter som du längtar efter, men inte tror är möjliga. En omöjlighet är bara en möjlighet som du inte förstår ännu.

Det finns en magisk roman som heter Levande i dödens omfamning. Författaren heter Amanda Aaro och det är jag. Boken har givit mig och många fler så oerhört mycket och jag vill fortsätta dela med mig av den. Därför bygger jag nu en kurs utifrån den. Vill du vara med? Törs du? Kursen kommer att vara en skapande process för både mig och dig som deltagare. Är du redo att bli mer levande? Finns där en längtan?

Kursens grundpelare kommer att vara boken. Grenarna i kursen är meditationer, gruppcoaching, reflektioner, andningsövningar, yoga, kreativt skapande, dans mm. Jag håller ett tryggt rum för dig och övriga deltagare. Vi blir en grupp som följs åt i livets äventyr en tid. En trygg punkt i en vilsen värld.

Åh, jag vill så gärna ha dig med! Det enda du behöver göra är att köpa boken, ett signerat exemplar från mig för 249 kr, betala 2999 kr för kursen som pågår i 19 veckor. OBS! Boka tidigt pris 2666 kr om du bokar före 11 februari. Vi läser 20 sidor i boken per vecka och har de sidorna som bas när vi möts. Jag lyssnar på dig och vi skapar tillsammans genom den här kursen.

Mer information om boken hittar du HÄR

Magiska mirakler i nuets underbara värld. Drakar, urkraft och sinnliga upplevelser. Andlig stillhet som får verkligheten att förändras.

Låt 2024 börja med ett sjungande hjärta. Vi ses på söndagar klockan 9.00 till 10.30 med start 25 februari, online via zoom. Däremellan ses vi i en Facebookgrupp för frågeställningar, reflektioner mm. Där lägger jag också ut övningar och annat som du kan ha nytta av.

Du är varmt välkommen!
Amanda Aaro
PossibilityHuman
info@possibilityhuman.se
070 – 344 13 34