Låt dig bli levande – kurs

Längtans rytmer gör drömmen verklig – från kamp och lidande till inre frid och behaglighet

En kurs som hjälper dig att lösa upp trauman och präglingar så att du kan hitta hem, låta ditt hjärta sjunga, dina läppar att le och din innersta längtan att bli verklighet. När du dansar till rytmen av din dröm är du levande.

Låt dig bli levande och låt din innersta längtan bli ditt liv. Det är meningen att du ska må bra och njuta av att leva. Det naturliga läget är harmoni. Med nyfikenhet, närvaro, mjukhet och kreativitet tar du dig dit med lätthet. Kamp, prestation och lidande kan få bli ett minne av det som var en gång.

Känner du dig levande? Verkligen levande …

Gör du det som får ditt hjärta att sjunga?

Skrattar du? Gråter du? Kan du känna livet sprudla inom dig?

Lever du din dröm eller kämpar du med ett liv som du har lärt dig att leva?

Vad svarar du på frågorna? Kan du svara?

Den här kursen hjälper dig både att svara på frågorna och få ditt hjärta att sjunga. Den stöttar dig att befria dig själv på flera plan för att kunna öppna upp för de möjligheter du längtar efter, men
inte tror är möjliga. En omöjlighet är bara en möjlighet som du inte förstår ännu.

Kursen är för dig som

  • är trött på att känna dig osäker, vara otydlig, känna för mycket, vara rädd, tänka för mycket, vara trött, överleva och eller ha smärta
  • längtar efter att ”bara veta”, känna utan att tas över av känslorna, använda tankarna i stället för att styras av dem, agera i stället för att reagera, vara lugn och pigg, känna livslust och frihet
  • kämpar med präglingar, sår och trauman som ”sitter kvar” och påverkar dig oavsett vad du gör
  • önskar bejaka och leva dina innersta drömmar

Låt dig bli levande går som en våg från en kartläggning av det som är genom krackeleringen av det som inte borde vara till öppningen av det som naturligt finns där under ytan, ett liv fyllt av frid, glädje och behaglighet. Genom att släppa det förflutnas hinder, krav och idéer om hur saker och ting ska vara öppnas porten till ett harmoniskt liv. Tillåtandet, acceptansen och befrielsen av det som var är öppningen till att vara i och uppleva det som ÄR.

Nästa kursstart augusti 2024. Boka ett kostnadsfritt samtal online HÄR om du är nyfiken på kursen och vill veta mer. Anmälan sker till info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34

”Med hjälp av dans, andningsövningar samt sin underbara bok ”Levande i dödens omfamning” och kluriga frågor har Amanda hjälpt mig att fortsätta och sjunka djupare in i min resa att lära känna mig själv på djupet. Men inte bara det, jag fortsätter att se, lära känna och lyssna på mina drakar/känslor. Med ett leende välkomnar Amanda oss till att vara här och nu, närvarande i vårt eget liv. Redan innan jag träffade Amanda befann jag mig på en spännande resa jag aldrig trodde att mitt liv skulle halka in på. Jag var både skräckslagen inför och nyfiken på vart den resan skulle ta mig. Med Amandas kurser och andningsövningar har resan blivit mindre skrämmande och mer spännande.”

Malin B

Kurslitteratur

Under kursens gång följer boken Levande i dödens omfamning oss som en röd tråd. Det är Amanda Aaros debutroman. Titeln är dramatisk och syftar på att vi alla ständigt är omfamnade av döden. Vi ska alla dö och det ska allt levande runt omkring oss också. Den vetskapen kan vara skrämmande, men också en motivering till att leva fullt ut här och nu så Låta dig bli levande

Boken öppnar upp för de där omöjliga möjligheterna kan bli möjliga och verkliga. Fantasi, magi och andlighet flätas samman med mer jordnära kunskaper om sinnet och kroppen. Allt detta ryms i en spännande och hjärtöppnande berättelse om tre generationer kvinnor.

Mer information om boken hittar du HÄR

Magiska mirakler i nuets underbara värld. Drakar, urkraft och sinnliga upplevelser. Andlig stillhet som får verkligheten att förändras.

Kursens struktur

Under hela kursen skapar jag ett tryggt rum för dig och dina kurskamrater. Vi blir en grupp som följs åt i livets äventyr en tid, en levande gemenskap i varandet och en trygg punkt i en vilsen värld.

Kursens stam är boken, Levande i dödens omfamning. Grenarna i kursen är gruppcoaching, meditationer, reflektioner, andningsövningar, yoga, kreativt skapande och dans. Du behöver inga förkunskaper.

Kursen är hela 18 veckor lång och vi ses en gång per vecka via zoom. Däremellan ses vi i en Facebookgrupp för frågeställningar, reflektioner mm. Där lägger jag också ut övningar och annat som du kan ha nytta av. Vi läser 20 till 30 sidor i boken per vecka.

Nästa kursstart augusti 2024. Boka ett kostnadsfritt samtal online HÄR om du är nyfiken på kursen och vill veta mer. Anmälan sker till info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34

Du är varmt välkommen!
Amanda Aaro
PossibilityHuman
info@possibilityhuman.se
070 – 344 13 34

Amanda Aaro heter jag som skapar den här kursen. Ur erfarenheten av att jag själv var vilsen och sargad efter svåra trauman har jag förståelsen för vad som behövs i processen att färdas från en identitet skapad av omvärlden in i autenticiteten. Spänningar, smärta, rädsla, ångest och en överväldigande osäkerhet var min verklighet. Nu lever jag ur min essens och mjuknar ständigt djupare in i friden inom mig. Därifrån kan jag skapa det liv jag mår bra av och ge omvärlden det jag är ämnad att ge. Kreativitet, fantasi och nyfikenhet är mina superkrafter och de kan ta mig hur långt som helst.

Det som gör mig unik som kursledare är att jag kombinerar mina kunskapar om kroppen, människovarelsens komplexitet, kreativt skapande, andlighet och närvarons magi. Med oändlig mjukhet och kärlek coachar jag genom kursen in till platsen inom där sanningen och läkningen bor. Öppningen finns i äntrandet in i det som ÄR genom det som var.

Amanda Aaro, du vet vad lekfullhet är. Du Minns ditt Barns Busiga Fria Påhittiga Lek. Du får mig att minnas vem jag var innan samhället förstörde tog bort Livet Magin Inom mig. Du har genom dina texter ord förmågan att skapa Liv. Väcka vårat lekfulla barn inom oss. Nå oss ända in till kärnan.

Jag bara älskar din bok Levande i dödens omfamning och din kurs Låt Dig Bli Levande.

Du har en stor gåva Amanda. Att passera förbi alla begränsningar och nå in I hjärtat genom dina ord i din bok. Dina ord som kommer från ditt innersta hjärta som Minns. Jag älskar det. Det skapar ännu mera Frihet inom mig att få blomstra. Leka. Bortom gränserna.

Leken Fantasin. Förtydligar var vi befinner oss. Den får oss att bli Levande. Så jag är Hjärtligt Glad att fått mött dig Amanda. Att fått leka fritt. Fått hittat hem ännu djupare till mig själv. Min kärna. Fått ännu större ödmjukhet stolthet respekt inför mig själv. Genom den Magiska ”fantasi” Världen.

Tack Amanda, Att Du får mig att minnas inom mig. Vad som är Levande Lekfullt inom mig. Genom din bok och kurs. Låt dig bli Levande🥰🌊✨️

Anette G

Nästa kursstart 7 juli 2024. Boka ett kostnadsfritt samtal online HÄR om du är nyfiken på kursen och vill veta mer. Anmälan sker till info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34