Amanda Aaro

Livet är enligt mig, Amanda Aaro ett äventyr som ska upplevas fullt ut i varje stund. Det enda som existerar är nuet, och då livet levs ur det blir allt precis som det ska. Jag gick igenom en tuff tonårstid med djupt trauma orsakat av upprepade övergrepp. Det var så tufft så att jag valde att blockera minnena av den tiden under drygt 20 år. Jag mådde dåligt både fysiskt och psykiskt utan att förstå varför. Jag kämpade för att bli ”normal” och anpassade nästan ihjäl mig själv. Till saken hör att mina största intressen var att måla och skriva. Det var inte accepterat av min omgivning. Det som var min längtan och drivkraft tryckte jag undan ända tills jag lärde mig att mjukna, djupna in i magin inom mig.

Den lilla

Min son väckte mig. Bebisens oändliga visdom fick mig att se det liv jag levde och sedan dess har det växande barnet varit min spegel. Mina beteendemönster har alltid tydligt påverkat honom och det negativa ville jag bryta. Min identitet förändrades långsamt till det autentiska jaget, men då jag insåg att kraften ligger i nuet gick det fortare. Jag behöver inte alls vara den jag trodde att jag var för hon är inte jag. De sår jag har från det förflutna läker på allt djupare plan och öppnar för större lätthet, frid och behaglighet inom mig. Jag får allt lättare att höra den inre visdomens röst. För evigt kommer jag att vara tacksam för att den största gåva jag någonsin fått, min son. Han är 16 år nu och på väg ifrån sin mamma. Vi skapar en ny relation i varje stund, har djupa samtal om livet och skrattar mycket tillsammans. Han är underbar!

PossibilityHuman

Kreativitet, närvaro, mod och nyfikenhet är grundingredienserna i mitt liv. Jag målar och skriver böcker, men mitt viktigaste konstverk är jag själv. Med svåra trauman i bakgrunden som ledde till djupt fysiskt och psykiskt lidande har jag behövt använda mycket av de tre ingredienserna för att bli alltmer autentisk. Jag var en mästare på att passa in och prestera och visste till slut inte vem jag var. Att vara den jag är i alla lägen oavsett vad som sker är det jag strävar efter. Jag är inte helt där ännu, men vågar mer och mer stå i min kraft och lysa.

Med hjälp av kreativitet och nyfikenhet hjälper jag att dig att öppna de dörrar som du har stängt för att vara den du tror att du måste vara. Om du är redo och har modet att börja glänta på dörrarna så finns jag här. Jag lyssnar i full närvaro och använder intuitiva frågor och andra kreativa verktyg och övningar.

Jag sökte länge vägen till läkning och frid innan jag fann att vägen dit handlar om att stanna upp. Svaren, läkningen och friden finns inuti. Att acceptera allt precis som det är, men ändå förändra det som går att förändra leder till mirakler. Jag driver företaget PossibilityHuman i vilket jag skriver, målar samt erbjuder coaching och kurser som leder inåt. I stillheten inom mig upplever jag att allt är möjligt och jag vill bjuda in dig att stiga in i det rummet inom dig.

Lärarutbildning

Min breda bas som jag fixade som ”duktig flicka”, men som jag är glad för att jag genomförde, består av en lärarutbildning som jag var färdig med 2012. Jag har arbetat både som lärare och förskollärare före och efter utbildningen. Nu arbetar jag heltid med mitt företagande, men ser den värdefulla erfarenhet både utbildningen och yrket har givit mig när det gäller mötet med grupper och enskilda individer.

Vägen inåt

Att finna vägen från snurrande tankar in i klokheten och sanningen i kroppen var mitt första steg mot att landa i friden inom. På den vägen kom jag i kontakt med många människor som arbetar med just det där att finna vägen in i kroppen. Anne Grundel, Gayatri Schriefer och Brian Siddharta Ingle, Harald Blomberg mfl, Annelie Boström, Patricia Celeste, Caroline Fladvad, Viktoria Åkerström och Petra Smedborn är några av dem. De har alla fantastiska gåvor och kunskaper och sändes i min väg när jag behövde dem som bäst.

Närvaron

Till slut nådde jag ännu längre in i mitt inre universum. Eckhart Tolle och Kjell Haglund gav mig stöd i detta. Svaret på frågan: Vill du fortsätta lida? föll på plats. Självklart vill jag inte lida mer och valet om jag ska lida eller inte är mitt. Det som skapar lidandet är motståndet. Känslor får finnas, fysisk smärta får finnas, tankar får finnas, men de skapar inget lidande förrän jag gör motstånd mot dem. Istället låter jag allt vara precis som det är här och nu. Jag förändrar det jag kan och låter allt annat vara som det är. Det är där den djupa läkningen sker.

Att mjukna och djupna inåt tills bara närvaron finns kvar gör jag om och om igen. Ur mitt inre kan jag leda mig själv genom livet med stadig hand i vetskapen om att jag har alla svar inom. Det gör mig kraftfull och låter mig flöda fritt utan motstånd. Problem existerar bara i mina tankar om jag låter dem finnas där. Möjligheterna är oändliga då jag ”droppar” från tankarna in i mitt inre universum. Jag är absolut inte perfekt och har mina dåliga stunder fortfarande då jag känner mig uppgiven och gör motstånd, men de blir allt färre och varar kortare tid.

Du är varmt välkommen till mig och PossibilityHuman! Kontaktuppgifter finns HÄR

Bilden visar hur Amanda Aaro ser ut
Amanda Aaro