Helande – Djupgående självläkning

Det här coachingprogrammet är för dig som lever med spänningar, begränsningar och smärta, men längtar efter rörelsefrihet och livsglädje. Möt din innersta längtan, aktivera kroppens självläkande förmåga och skapa ur den kraft som frigörs.

Boka ett kostnadsfritt samtal HÄR

Vi föds som unika varelser, men något händer under livet i mötet med omvärlden. Detta leder ofta till att vi släpper den vi egentligen är för att bli någon vi tror att vi måste vara. Det skapas en identitet som är skapad av andra människors idéer och krav. Ur det kan spänningar och smärta skapas både fysiskt och psykiskt. Att bli medveten om det här och lösa upp blockeringar som sitter både i kropp och sinne startar en mirakulös och bestående självläkning.

Kroppen är intelligent. Spänning och smärta tyder på att något i helheten är ur balans. Varje symtom har en djupare orsak. Jag coachar dig inåt, till din inre visdom för att du ska få möjlighet att möta den innersta längtan och dina sanna behov så att du kan förstå vad din kropp försöker tala om för dig. Där finns ledtrådar till vad du behöver förändra för att må bra. Lösningen på fysiska besvär ligger inte i att åtgärda symtomen utan att förstå och möta grundorsaken till dem. Att våga gå in i det som smärtar, acceptera det och lyssna utan förväntningar är första steget till djupgående, bestående läkning.

Jag har gjort den resan så jag vet att du kan. Jag tror på dig!

Det här ingår i programmet:

Sex en till en coachingsessioner. Dessa sker varannan vecka. Alltså är programmet 12 veckor långt.

Tillgång till meditationer, fysiska övningar (yoga, somatic education, dans, andning mm) och mental träning som du tar del av mellan coachingsessionerna. Du får också tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan möta andra likasinnade människovarelser.

Boken Levande i dödens omfamning som jag har skrivit och som är ett fantastiskt stöd i den här processen.

Vecka 1och 2 Kartläggning

Hur ser ditt liv ut nu? Hur mår du? Vad känner och tänker du?

Du beskriver ditt liv och din hälsa. Vad är du tacksam för? Vad behöver du ändra?

Vad längtar du efter? Vad behöver du?

Vilka uppenbara hinder, motstånd och präglingar finns?

Vecka 3 och framåt

Tydliggörande och frigörande av hinder, motstånd och präglingar samtidigt som du börjar skapa det liv som du kan må bättre av. Du använder nyfikenhet och kreativitet för att hitta lösningar och helande som du kanske inte trodde var möjligt. Det du tror är omöjligt är bara en möjlighet som du inte kan förstå ännu. Programmet hjälper dig att nå succesivt djupare inom dig så att du blir allt säkrare och stabilare i din visdom och läkning.

Boka ett kostnadsfritt samtal med mig så att du säkrare kan veta om det här coachingprogrammet är något för dig. Boka via Boka Direkt eller skicka ett mail till info@possibilityhuman.se.