Skapande – Resan till ditt drömliv

För dig som är redo att ta dig från att leva ett liv som ”inte är ditt” till att leva autentiskt med din inre längtan. Din dröm blir ditt liv. Hur skulle ditt liv se ut om allt var möjligt?

Boka ett kostnadsfritt samtal HÄR

Vi föds som unika varelser, men något händer under livet i mötet med omvärlden. Detta leder ofta till att vi släpper den vi egentligen är för att bli någon vi tror att vi måste vara. Det skapas en identitet som är skapad av andra människors idéer och krav. Att bli medveten om det här och lösa upp gamla präglingar och mönster ger oss friheten att vara de vi egentligen är ämnade att vara.

Tankarna kan antingen styra dig eller så använder du dem som ett kraftfullt verktyg. När du skiftar från det första till det andra kan du skapa mirakler i dig och ditt liv.

Jag har gjort den resan så jag vet att du kan. Jag tror på dig!

Det här ingår i programmet:

Sju en till en coachingsessioner

Tillgång till meditationer, fysiska övningar (yoga, somatic education, dans, andning mm), mental träning som du tar del av mellan coachingsessionerna.

Boken Levande i dödens omfamning som jag har skrivit och som är ett fantastiskt stöd i den här processen.

Vecka 1 Kartläggning av livssituation och drömliv samt skillnaden mellan dem

Hur ser ditt liv ut nu? Hur mår du? Vad känner du och tänker du?

Du beskriver ditt liv och ser på vad som är positivt och negativt i det.

Hur ser ditt drömliv ut? Vad längtar du efter? Vad behöver du?  Vad önskar du? Kommer behoven, längtar, önskan inifrån?

Jag leder dig inåt, till din inre visdom för att du ska få möjlighet att möta den innersta längtan och dina sanna behov så att du kan tydliggöra hur ditt drömliv ser ut. Anledningen till att jag guidar dig inåt är att vi alla kan ha önskningar som är mer ytliga. Det är inte värt det att förändra livet för något som inte är helt sant.

Vecka 2 Kartläggning av de hinder som finns

Vilka materiella hinder finns för att du ska kunna leva ditt drömliv?

Vilka mentala och känslomässiga hinder finns?

Vad behövs för att du ska kunna lösa upp dess?

Vecka 3 och framåt

Individuell gång för att tydliggöra lösa upp hinder, motstånd och präglingar samtidigt som du börjar skapa det liv du vill leva. Du använder nyfikenhet och kreativitet för att hitta lösningar som du kanske inte trodde var möjliga. Det du tror är omöjligt är bara en möjlighet som du inte kan förstå ännu. Varje coachingtillfälle hjälper jag dig att nå djupare inom dig så att du blir allt säkrare och stabilare i din visdom och finner nästa steg.

Vilka är dina styrkor?

Vem vill du vara? Konkretisera och omforma dig till den du är ämnad att vara.

Vad vill du skapa i ditt liv? Hur skapar du det?

Skapa mirakel i ditt liv.

Boka ett kostnadsfritt samtal med mig så att du säkrare kan veta om det här coachingprogrammet är något för dig. Boka via Boka Direkt eller skicka ett mail till info@possibilityhuman.se.