Låt dig bli levande – minikurs

Låt dig bli levande – minikurs

En gratis minikurs i att låta dig bli mer levande, mer autentisk, mer du så att du kan leva det liv du innersta längtar efter istället för det liv du har lärt dig att leva.

Känner du dig levande? Jag menar, verkligen levande … Gör du det som får ditt hjärta att sjunga? Vet du vad jag menar med att hjärtat sjunger? Har du känt det någon gång? Skrattar du? Gråter du? Kan du känna livet sprudla inom dig? Mår du bra? Lever du din dröm eller längtar du till något annat?

Vad svarar du på frågorna? Kan du svara? Jag hjälper dig att hitta svaren. Följ med på dessa tre dagar helt gratis. Vi möts på Facebook Live i en sluten grupp. Om du vill vara med är det enda du behöver göra att anmäla dig till info@possibilityhuman.se eller markera att du kommer i evenemanget så får du inbjudan till gruppen.

Jag hoppas att vi ses! Det kommer att bli underbara stunder med högläsning, sköna övningar för att landa in i kroppen och din inre visdom samt möjlighet att ställa frågor och reflektera i chatten. Jag berättar också mer om den långa kursen och ger dig en skjuts mot att bli mer levande.

När? onsdag 14 februari klockan 19.00, torsdag 15 februari klockan 19.00, fredag 16 februari klockan 9.00. Allt spelas in så att du kan titta vid den tidpunkt som är bäst för dig.

Du är varmt välkommen!