LIFE – Therapy

LIFE – Therapy aktiverar din inre självläkning. Genom att lugna nervsystemet, aktivera mikrorörelser i vävnaderna (naturliga rörelser vid hälsa) och det elektromagnetiska flöde som omger kroppen stimuleras kroppens självläkande förmåga.

Under en LIFE -Therapysession ligger du bekvämt på en massagebänk medan jag mjukt håller mina händer på olika platser på din kropp. Jag möter dig, din kropp och ditt energisystem i närvaro. Då din kropp blir stöttad och hållen på det här sättet skapas ett utrymme där den kan släppa stress och spänningar och nå djup avslappning. I den djupa avslappningen återgår kroppen till sina ursprungsrörelser som är förutsättningen för djupgående läkning. Det är i det mjuka, långsamma och stilla mirakler sker.

”Amanda Aaro utför behandlingen med lugn och säker hand, hon är inkännande och närvarande och jag kände mig trygg och sedd i hennes sällskap. Det var en oväntad upplevelse. Beröringen orsakade fenomen i huvud och kropp som var överraskande. Jag såg färgexplosioner och ju lugnare jag blev mer och mer ett stort mörkblått lugn. Minnen dök upp. Sådant jag inte tänkt på under många, många år, kändes plötsligt adekvat, och i efterhand tänker jag att det var sådant som jag på något sätt behövde bearbeta. Jag upplevde också en känsla av att jag gjorde och åtgärdade saker, utan att anstränga mig, en ny upplevelse för mig.” 

Maria T 

Långvarig stress och LIFE -Therapy

Långvarig stress, medveten eller omedveten leder till sjukdom. Symtomen är oräkneliga. De är både fysiska och psykiska. Det ena följer på det andra och förvärras ända tills stressen bryts. Oavsett vilka dina symtom är kan LIFE – therapy hjälpa dig. Med inkännande händer möter jag dig där du är just nu. Genom att din kropp blir mjukt hållen skapas ett utrymme där den kan släppa stressen och nå djup avslappning. I den djupa avslappningen återgår kroppen till sina ursprungsrörelser som är förutsättningen för läkning. Det är i det mjuka, långsamma och stilla det sker.