Bli Levande, Helande, Skapande – coachingprogram

Coachingprogrammet som hjälper dig att bli en levande, helande och skapande människovarelse i livets villervalla. Tillåt autenticitetens varande genom kreativa processer och med fantasins magiska möjligheter.

Mjukna, djupna in i magin inom dig

Rör dig från det liv du tror att du måste leva till det liv du innerst inne längtar efter att leva. Svaren, läkningen, friden, kraften. Allt finns inom dig. Mirakler sker och världen är fylld av möjligheter.

Vi föds som unika varelser, men något händer under livet i mötet med omvärlden. Detta leder ofta till att vi släpper den vi egentligen är för att bli någon vi tror att vi måste vara. Vi justerar och anpassar oss mer eller mindre för att bli accepterade och omtyckta. En identitet skapad av andra människors idéer och krav växer fram. Blockeringar, rädslor och motstånd separerar oss från vår autenticitet vilket stoppar upp flödet på många plan. Det skapar i sin tur fysiskt och psykiskt obehag och i förlängningen sjukdom. Att bli medveten om det här och lösa upp blockeringar som sitter i kropp och sinne startar en mirakulös och bestående självläkning.

Du är viktig och värdefull precis som du är innerst inne. Dina gåvor och passioner är perfekta och behövs i helheten.

Levande genom existensens slöjor. Längtande till stillhetens fridfullhet. Viskande sanningens ordföljder. Mjuknande, djupnande in i magin inom. Landande i nuets sötma.

Helande i djupet av sårens avgrunder. Vilande in i smärtans avsikter. Suckandes ut det som var för länge sedan. Hemligheter vecklar ut sig, blir synliga och förvandlade till ren energi.

Skapande det som ska vara. Ärligt sanningsalstrande i autenticitet. Den kreativa nyfikenhetens sprakande magnetism uttrycker essensens innersta kärna.

Programmet är för dig som är trött på att känna dig osäker, vara otydlig, känna för mycket, vara rädd, tänka för mycket, vara trött, överleva och/eller ha smärta. Du längtar efter att i stället veta, känna utan att tas över av känslorna, använda tankarna i stället för att styras av dem, agera i stället för att reagera, vara lugn och pigg, känna livslust och frihet. Du är redo att lösa upp hindren för att kunna leva drömmen och du vill göra det med nyfikenhet, kreativitet och närvaro.

Lever du det liv du innerst inne längtar efter att leva eller det liv du har lärt dig att leva?

Är du nyfiken? Boka ett kostnadsfritt samtal HÄR

Programmet startar 3 juni klockan 19.00 med en kickoff. Boka in dig på programmet senast söndag 26 maj så får du 3000 kr rabatt. Du betalar då 9999 kr i stället för 12 999 kr. Du kan avbetala med Qliro. Då anmäler du dig via BokaDirekt HÄR. Om du vill betala hela summan samtidigt kan du anmäla dig till info@possibilityhuman.se eller via BokaDirekt

Landar in i mjukheten inom mig. Det finns ingen anledning att kämpa längre. Jag vet vad som är sant. Jag känner min väg framåt. Allt som föder kamp inom lämnar jag bakom mig. Steg för steg låter jag friden sprida sig och djupet bli djupare. Viktiga beslut tar jag in i öppnandet och tilliten till den innersta visdomen. Alla som påstår att de vet bättre än mig om mig kan jag bara lyssna på, ta in, smälta och se om det responderar med min inre visdom. Gör det inte det så följer jag mitt inre. Djupnar och mjuknar för evigt.

Coachingprogrammet pågår under sexton veckor och är uppdelat i tre moduler:

Levande – första modulen

Levandemodulen i programmet har fokus på kartläggning av det som är nu, alltså den identitet som har skapats ur det du har upplevt i livet, och av det du innerst inne längtar efter. Skillnaden mellan det som är och det du längtar efter ger ledtrådar till vad du behöver frigöra, hela och förändra. Att djupna in i längtans grunder öppnar upp för att leva som den du ÄR. Det handlar om att väcka din livslust och synliggöra det som hindrar dig från att blomstra.

Miraklet i tillåtandet att leva skapar magi inom dig. Öppna dig, vila inåt. Mjukna och djupna in i dina innersta önskningar.

I den djupaste fängelsehålan slår ett brustet hjärta svagt. Dörren är låst från insidan. Ingen ska få komma in. Rädslans åtta lås kan endast öppnas av modets klara ljus.
När tiden är inne knackar kärleken på dörren. Vad händer då? Öppnas låsen? Nej, de förstärks med sju hänglås av bästa kvalitet. Ingen ska nå det brustna hjärtat, för det orkar inte mer. Rädslans klor är många och håller hårt om nycklarna. Vem törs öppna låsen? Ingen kan berätta vad som sker om dörren öppnas. Ingen kan berätta vad som sker då hjärtat får slå i frihet. Det kända är det trygga. Alla låsen får bli kvar.
Kanske öppnas de en dag, men inte nu. Nej, absolut inte nu. Helst aldrig.
Vem vet vilka faror som lurar utanför? Vem vill leva då man kan välja att vara en levande död, inburad för alltid?
När låsen öppnas finns ledtrådar till livets gåtor. I kärlekens närhet göms alla svar.
Ur Levande i dödens omfamning. Den finner du HÄR

Helande – andra modulen

Mjukna och djupna in i den helande magin inom dig. Tankar, känslor och kroppsliga symtom är vägvisare till varför ditt liv ser ut som det gör. Hitta blockeringar, motstånd och hinder till att leva som du önskar. Frigör dessa.

Du är en helande människa. Det kraftfullaste helandet finns inom dig. Med nyfikenhet, kreativitet och närvaro kan du nå hur långt som helst.

Helandemodulen i programmet hjälper dig att läka dig själv på flera plan och öppna upp för de möjligheter du längtar efter, men kanske inte tror är möjliga. En omöjlighet är bara en möjlighet som du inte förstår ännu.

Den här modulen innehåller tre delar: Tankar och känslor, Kroppens visdom och Energikunskap

Tankar och känslor

Synliggörandet av de tankar och känslor som blockerar öppnar upp för friheten att skapa nytt. Känslor och tankar som inte får upplevas och uttryckas låser fast sig i det undermedvetna. De ligger där och påverkar ända tills vi väljer att se dem för vad de är, uppleva, uttryck och släppa taget om dem. Här blir fantasins mirakulösa möjlighetsskapande ett viktigt verktyg.

Kroppens visdom

Djupna i kroppsliga symptom och lyssna till vägledningen som finns där. Lär dig att lita på kroppens visdom. Den har mycket att berätta. Allt obehag, alla spänningar och all smärta har en berättelse. Mjukna in i det som är och förvänta dig mirakler. Du får under den här modulen möta kroppen genom stillhet och rörelse i underbara övningar som öppnar upp nya visioner.

Energikunskap

Kunskap om energier är viktigt för helandet. Energin flödar dit uppmärksamheten går. Därför finns det mirakler vilande i att använda fokusering för helande. Du är lika mycket en healer som någon annan om du öppnar upp för det. För att bli hel behöver du också samla ihop allt det som är du hos dig. Bara då kan du stå stark i din urkraft.

Kristalliska glittrande fantasivarelser. Skuggmonster i nattens tystnad.
Tankarnas ständiga oändliga surrande spel. Sliter och drar. Låser fast.
Skyddandet av det autentiska djupet. Essensen i unikheten.
Den illusoriska tryggheten i anpassningen spänner fast, burar in.
Rädslans klor sluter sig om halsen. Kväver sanningen.
Rädslan kväver kreativiteten.
Den burar in allt det som verkligen är du.
Befriandet ligger i att modigt öppna, mjukna, djupna in.
Kärleksfullt mötande det som är.
Vilandet i att faran ligger i skalets murar. I minnet av svunna tider.
I obegripligheten av att inte få vara.
Tillåtandet av nyfikenhetens kraft rämnar skyddet.
Avslappningen, flödet, tilliten infinner sig. Friden inom breder ut sig.
Plötsligt vet du. Att du är. Här och nu.

Skapande – tredje modulen

Den sista modulen handlar om skapandet. Här börjar du skapa det liv du önskar och vill leva ur din essens. Fri från präglingar och trauman blir drömmen din verklighet. Mjukna, djupna ännu mer för att i balans och trygghet förändra och utveckla det liv du mår bra av att leva, livet där du i omtanke om dig själv och andra ger omvärlden de gåvor som gör dig unik. Då du är autentisk står du i din fulla potential och kan skapa allt det du längtar efter allra mest.

Redskapen i programmet

Coaching, enskild och i grupp. Den utgår från magin i att våga mjukna, djupna in. Svaren, kraften, läkningen och magin finns inom dig. Värdet i att ta del av både enskild coaching och coaching i grupp ligger i att du får utrymme att utforska dig själv på många plan. Den enskilda coachingen går på djupet inom dig, medan gruppcoachingen öppnar upp för lyssnandet, förståelsen, igenkänningen och medkänslan till både dig själv och omgivningen. Du kan inspireras oändligt mycket av andra människovarelser och då du vågar visa dig i gruppen öppnar du upp för att våga visa dig i världen. I den coachande tryggheten skapas ett tillåtande och tillitsfullt rum där en omhuldande grupp växer fram och följs åt i livets äventyr en tid. Det blir en trygg punkt i en vilsen värld. HÄR kan du läsa med om coachingen.

Guidade meditationer för att möta det som är och öppna upp för vetandet och möjligheterna som du kanske inte ser nu. Du möter det som är i tankar, känslor och kropp för att frigöra det som inte längre behövs och sedan skapa nytt i utrymmet. Tilliten växer då du vågar mjukna, djupna in. Magin föds ur stillheten inom.

Reflektioner med loggfrågor och kreativt skapande. Genom att skriva kan du nå djupt inom dig. Du coachar dig själv med hjälp av de loggfrågor du får varje vecka. Du behöver en anteckningsbok och pennor du trivs med. Här får du möjligheten att skapa med orden och om du vill också med bilder eller andra kreativa uttrycksformer

För att möta kroppen på ett djupare plan får du ta del av andningsövningar, yoga och dans. Dessa övningar är till för att bygga tillit till din intuitiva kraft och förmåga att bara veta samt för att hitta blockeringar i kroppen som behöver mötas med acceptans och medkänsla så att de kan lösas upp. Du behöver inte ha någon erfarenhet av vare sig dans eller yoga.

Som en bonus får du boken Levande i dödens omfamning. Den kan bli ett stöd för dig i din process under kursen eller efteråt. Du hittar mer information om den HÄR.

Boka ett kostnadsfritt samtal så att du säkrare kan veta om det här coachingprogrammet är något för dig. Boka via Boka Direkt eller skicka ett mail till info@possibilityhuman.se eller hör av dig till 070 – 344 13 34.

Programmet startar 3 juni klockan 19.00 med en kickoff. Boka in dig på programmet senast söndag 26 maj så får du 3000 kr rabatt. Du betalar då 9999 kr i stället för 12 999 kr. Du kan avbetala med Qliro. Då anmäler du dig via BokaDirekt HÄR. Om du vill betala hela summan samtidigt kan du anmäla dig till info@possibilityhuman.se eller via BokaDirekt

Du är varmt välkommen!

Amanda Aaro heter jag som skapar det här coachingprogrammet. Ur erfarenheten av att jag själv var vilsen i en skapad identitet som jag inte mådde bra av har jag förståelsen för vad som behövs i processen att färdas in i autenticiteten. Spänningar, smärta, rädsla, ångest och en överväldigande osäkerhet var min verklighet. Nu lever jag ur min essens och helar ständigt mig själv allt djupare för att kunna skapa det jag mår bra av och ge omvärlden det jag är ämnad att ge. Kreativitet, fantasi och nyfikenhet är mina superkrafter och de kan ta mig hur långt som helst.

Det som gör mig unik som coach är att jag kombinerar mina kunskapar om kroppen, människovarelsens komplexitet, kreativt skapande, andlighet och närvarons magi. Med oändlig mjukhet och kärlek coachar jag på djupet där sanningen och läkningen bor. Öppningen finns i äntrandet in i det som ÄR genom det som var.

Under sessionerna är jag i min essens, mitt innersta, där jag ÄR i full närvaro och autenticitet, vilket öppnar upp för dig som tar emot coachingen att i fullständig trygghet mjukna in i din essens. Närvaro, acceptans, medkänsla, nyfikenhet och kreativitet är grundpelarna då vi tillsammans möter det som finns inom. Allt är som det ska. Inget är rätt eller fel. Allt ÄR och behöver accepteras och mötas med mjukhet i varje stund. Där kan mirakler ske. I utrymmet som följer när präglingar och mönster upplöses öppnas möjlighetsdörrar som en gång var låsta. Du kan vara DU och skapa allt det du drömmer om att skapa i frihet.