Inre frid

Bevingade varelser och sinnliga upplevelser

Bevingade varelser och sinnliga upplevelser

Frihetens vingar fladdrar förbi. Hann du se dem? Ett vingslag i tidens rymd. Vingslag av längtan, av hopp, av tro. Vingslag förgyllda med kärlekens ord. Vart är de på väg? Hit och dit, men ändå ingenstans. Frihetens vingslag rymmer ingen strävan, endast den oändliga friden. De är allting och ingenting. Fullständig stillhet i rörelsens lov. Frihetens vingslag glider fort och lätt genom tidens illusioner.

Öppningar i tidens rymd bjuder in dig till en utställning mellan himmel och jord, mellan liv och död, mellan fantasi och verklighet. Bevingade varelser och sinnliga upplevelser ger dig öppningen till ditt inre och till något mer, något nytt. 

Den 4 till 9 november ställer jag ut min konst på Galleri 23, Svartbäcksgatan 23 i Uppsala. 4 november på självaste Allhelgonadagen har jag vernissage klockan 12 – 16 med en föreläsning klockan 13. Sen följer fem dagar till med mina skapelser i lokalen och spännande evenemang fyllda av liv. Jag säljer också min bok Levande i dödens omfamning till ett bra pris under utställningen.

Du är varmt välkommen! Fritt inträde. Följ länken nedan för mer information.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *