Kroppscoaching

Boka tid

En kroppscoachingsession har fokus på kroppens självläkning och din inre visdom. Du får följa kroppens impulser och signaler då du rör dig eller är i stillhet. Genom det finner du avslappning, behaglighet och ett naturligare rörelsemönster. Du löser upp det som är blockerat, spänt och smärtsamt. Det leder till djup avspänning, ökad rörlighet och styrka samt inre frid. I det tillståndet uppenbarar sig din inre sanning lättare och du bara vet vad och hur du ska leva.

För att aktivera kroppens självläkande förmåga behöver du djupna och mjukna in i den fysiska kroppen. Du behöver kunna uppleva din kropp. Om det är svårt för dig kan jag, Amanda Aaro, hjälpa dig att färdas inåt. Genom att möta ditt inre, lyssna och acceptera det som existerar inom kan du nå djup självläkning.

Från stressande tankar in i stillheten och frihet i kroppen

Ofta har vi människor mycket fokus i huvudet. Vi lever och presterar med utgångspunkt ur tankarna. Detta leder till att vi inte alltid känner kroppen så mycket. Omedvetna tankar och de känslor de skapar leder också till sjukdom i den fysiska kroppen. Det är först när den säger ifrån med obehag som spänning, smärta, klåda, ångest mm som vi märker att den finns. Kroppen behöver din medvetna närvaro för att den ska må bra. Den är en avancerad skapelse med organ och system som alla behöver fungera i balans och harmoni för optimalt välbefinnande.

Släpp allvaret och släpp in njutning och behaglighet i din
Släpp allvaret och släpp i stället in njutning, lekfullhet och behaglighet i din verklighet.

De omedvetna tankarna skapar så gärna allvar och oro i livet, men livet är egentligen en plats för naturligt lugn, lek, frihet, skratt och njutning. Släpp in tilliten och behaget och låt det sprida sig.

Från att känna mig låst i mina tankarna och ha känslostormar i kroppen landade jag i lugn, närvaro och klarhet.

Helena K

Medveten i kroppen

Då du fokuserar din uppmärksamhet in i kroppen ger du den chansen att tydliggöra de behov som finns. Du kan till och med påverka inre organ och system i kroppen genom att fokusera på dem i stillhet eller rörelse. Närvaron sätter genast igång en läkningsprocess i den del av kroppen du fokuserar på och i hela kroppen då hela kroppen får din uppmärksamhet.

”En coaching som är transformerande, djupgående. Kände mig låst innan. Efter känner jag mig närvarande och lätt. Rekommenderas verkligen.

Carl L

Du kan landa i inre friden genom att mjukna och djupna in i kroppen

Att fokusera på kroppen är ett utmärkt sätt att finna stillheten inom. Det är innanför alla tankar, känslor och kroppsliga upplevelser som den inre friden finns. Den finns alltid där. Om du inte upplever den så kan Rörelseterapi hjälpa dig med det.

Hur mår din kropp? Lyssnar du på kroppens signaler? Vet du vad din kropp behöver?

Kroppens längtan

Kroppen längtar alltid efter att du ska lyssna och börja ge den det den behöver. Är du redo att lyssna, men vet inte hur? Då kan du boka en session hos mig, Amanda Aaro, så lyssnar vi på din kropp tillsammans. Jag guidar dig in i kroppens visdom där alla svaren finns. I medveten närvaro finns avslappning, stillhet, vila och djup läkning. Innanför att tankar, känslor och upplevelser i kroppen finns alltid den inre friden. Den är inget du behöver leta efter, för den finns alltid där.

Inom dig i stillheten möter du din innersta längtan

Den långsamma, stilla och det aktiva

För självläkning i kroppen behöver du fokusera framför allt på det stilla, långsamma, men också på mer aktiva och snabba rörelser. Det långsamma och stilla ger dig utrymme att hinna med. Där finns utrymmet att förnimma skiftningar och möta allt det som är. Här och nu. Precis så som det är. Acceptans till det som är öppnar upp för den djupa vilan och återhämtningen. Du behöver inte ändra på något. Bara vara med det som är. Här och nu i varje ögonblick.

Att höja pulsen och röra dig snabbare har många fördelar då flödet i kroppen ökar. När du rör dig snabbt hinner du inte tänka så mycket på vad du gör vilket öppnar upp för det oväntade och för att landa in i närvaron på ett annat sätt än den stilla vägen dit.

Både i långsam rörelse, stillhet och i aktiv snabb rörelse kan du uppleva lekfullhet och behaglighet. Det är en myt att vi bara finner inre frid och stillhet genom att gå inåt genom meditation och smärta. Genom att istället lägga medvetenheten i kroppen och låta den röra sig i frihet kan du finna nya öppningar till friden och närvaron genom behagligheten och leken.

Att kombinera Kroppscoaching med Närvarocoaching samt läser boken Levande i dödens omfamning skapar du en perfekt grund för att mjukna djupt in i närvarons mirakulösa kraft.

”Jag har haft fibromyalgi i tjugo år. Nu är den borta. Jag kan kratta löv länge utan att få ont. Det är ett mirakel! Tack, Amanda!”

Anna-Lena H 

Inre frid i Rörelse - Stillheten inom existerar även i aktiva snabba rörelser.
Inre frid i Rörelse – Stillheten inom existerar även i aktiva, snabba rörelser.

Ett spännande äventyr inåt

En session med fokus på kroppens självläkning är ett spännande äventyr! Om du följer kroppens impulser och signaler då du rör dig eller är i stillhet finner du avslappning och ett naturligt rörelsemönster. Du löser upp det som är blockerat, spänt och smärtsamt. Det leder till djup avspänning, ökad rörlighet och styrka samt inre frid.

Mycket känslomässiga och mentala svårigheter kan ha etsat sig fast i kroppen. Det finns ett intimt samspel mellan tanke, känsla, kropp och källa/ kärna/ själ/ ande. Genom att vända dig inåt i kroppen och lirka upp det som sitter fast kan du, istället för att tänka ut lösningar på dina problem finna svar inom dig. Det leder till läkning på många plan. Med nyfikenhet, acceptans och tillit kan du landa mjukt i ditt inre universum. Längst in i stillheten finner du din innersta längtan.

Amandas coaching har inneburit att jag har fått ett lugn och en tydlighet som jag inte hade förut. Längtar till nästa tid hos Amanda.”

Ingergerd A

Tider finns att boka dagtid, kväll och helg online eller på Nyponvägen 6 i Vattholma.

Skicka mejl till info@possibilityhuman.se eller ring/ skicka meddelande till 070 – 344 13 34

Jag har utbildat mig till coach hos Kjell Haglund och hos Eckhart Tolle på School of awakening. Innehållet i kroppscoachingen bestäms helt av dina behov. De tekniker jag använder i kombination med coachingfrågor är LIFE – Therapy, Rytmisk rörelseträning, Somatic education, Frigörande dans, YinYoga och framför allt närvaro och intuition.