Allt sker här och nuInre frid

Är du trött på dig själv!?

Är du trött på att vara trött? Trött på alla tankar som snurrar i huvudet? Trött på att känna för mycket och för intensivt? Trött på att vara orolig och/eller stressad? Trött på att ha ont?

Är du trött på dig själv!? Det har jag många gånger varit. Så trött på allt som finns därinne. Trött på smärtan, stressen, oron, tankarna osv.

Jag har genom åren försökt bli frisk, försökt tänka mindre och tänka rätt, försökt hantera mina känslor osv. Jag har kämpat för att förändra mig själv. I den kampen har jag sökt svaren utanför mig själv. Vad ledde det till? Jo, mer smärta på alla plan, mer sjukdom, mer kamp, fler tankar och väldigt besvärliga känslor.

Det jag har kommit fram till är att jag längtar allra mest efter friden inom mig där ingen kamp existerar. Där landar jag då jag vilar i acceptans till det som är just nu. Det är fortfarande inte alltid lätt för mig att vila där. De snurrande tankarna vill ta över och känslorna pockar på. Kanske har du, precis som jag, smärtor i kroppen eller annat obehag som är svårt att acceptera eller något gammalt trauma som ställer till det för dig. Tro mig, jag vet att det kan vara mycket svårt att acceptera allt precis som det är.

Miraklet sker dock varje gång som jag fullt ut mjuknar och djupnar in i allt som finns inom mig. Då jag omfamnar allt precis som det är smälter kampen bort. Det är då öppningen sker. Smärtan minskar, tankar och känslor faller bort. Kvar finns friden fylld av möjligheter som jag inte ens behöver veta vilka de är. De kommer till mig i nuet när det är dags, för det enda som existerar är här och nu. Då finns den mirakulösa återhämtningen där och den naturliga aktiviteten samt flödet mellan dem. Då kan jag leva mitt liv så som det ska vara.

Att äntra nuet genom kroppen är den väg som är lättast för mig att landa i frid. Har du provat det? Kanske behöver du hjälp för att hitta vägen in genom alla snåriga tankar och känslor. Oro, stress, sorg, ilska och smärta både fysisk och psykisk upptar kanske nästan hela din upplevelse av verkligheten. Jag finns här för dig. Med helande händer och medkänsla kan jag stötta dig en bit på din väg genom livet.

Du är varmt välkommen!

Mer information om Närvarocoaching hittar du HÄR och om Rörelseterapi hittar du HÄR

Tider finns att boka dagtid, kväll och helg online, på Nyponvägen 6 i Vattholma eller på Uppsala Yogaskola.

Skicka mejl till info@possibilityhuman.se eller ring/ skicka meddelande till 070 – 344 13 34

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *