Befriande SomaYoga

Befriande SomaYoga

Du är varmt välkommen till en kurs som blir en resa mot ökad självkänsla, att känna ditt eget värde och blomstra som den du är. Med innerliga rörelser ger den dig möjligheten att mjukna in i djupet av den du är och befria dig från motståndet. 

Somayoga handlar om att milt möta det så är i hela din soma (kropp, tanke, känsla, själ, ande) i stunden. Genom att lyssna på kroppen och allt som finns innanför alla tankar, känslor och upplevelser kan du hitta hem inom dig. Du är unik och värdefull. Sanningen, medkänslan, friden och urkraften finns inom dig och ur ditt innersta kan du leva som den du verkligen är.

Hur är det med din självkänsla? Känner du dig värdefull? Ger du dig själv och omvärlden dina gåvor?

Vårens tid innehåller enorma potential. Det är en öppnande tid då du kan tillåta ditt hjärta att börja slå ut. Vågar du tillåta det och ge av ditt innersta?

Rädslornas, hindrens och motståndens verklighet skapar krav och idéer om hur något borde vara. De för in dig på kringelkrokiga avvägar där smärtan växer sig allt starkare. De leder också till spänningar och blockeringar i kroppen. Motståndets krafter vill få dig att bromsa och stagnera. Omfamna det och låt det smälta i dina öppna armar. Möt det som är i kropp, känsla och tanke med medkänsla och omsorg. Älska hindren till döds och gå din egen väg. Den är alltid magisk för att den är just din.

Den här kursen erbjuder dig möjligheten att genom att öppna i kroppen öppna på alla plan för att du ska kunna blomstra, ge och gå din väg genom livet oavsett vad någon annan tycker om det. Du är alltid viktigast i ditt liv och ur den vetskapen kan du ge så mycket mer.

Onsdagar klockan 19.15 – 20.30, 8 gånger med start 6 mars

Plats: Uppsala Yogaskola, Eklundshovsvägen 1g i Uppsala

Innehåll: Flödande rörelser, andningsövningar, vilandet i stillheten, yoga nidra

Möjlighet att vara med Online?

Ja – via Zoom 

Nivå: nybörjare/fortsättare

Fysisk intensitet: lugn mjukt flödande meditativ yoga

Investering: 1680 kr

Anmäl dig direkt till Uppsala Yogaskola HÄR