Inre frid

Det är jag som är Momo

”Det är du som är mormor, eller hur?!” frågar en kvinna mig.

”Va?”, svarar jag eftersom musiken gör det svårt att höra vad kvinnan säger och eftersom jag inte alls är någon mormor, men min boka dyker ändå upp i huvudet.

”Du är Momo, jag köpte boken i höstas”, förtydligar kvinnan.

”Ja, det är jag som har skrivit om Momo”, svarar jag.

Momo är en vis äldre dam i boken Levande i dödens omfamning som jag har skrivit. Hon är i kontakt med sitt inre universum och vet därför så mycket. Hon har besökt andra världar och ger sin dotter och dotterdotter styrkan att mjukna inåt och vara autentiska. Frågan är varför jag har svårt att ta till mig att jag är Momo. Det är jag som har skapat henne så all hennes visdom och det hon är finns inom mig.

Är du stolt över det som finns inom dig?

Den där jantelagen, eller över huvud taget tanken att vi inte ska tro att vi är något kan ställa till det så mycket. Det jag ger till omvärlden genom det jag skriver, målar och ger i sessioner är värdefullt, men ändå har jag svårt att stå för det fullt ut. Varför ska det vara så svårt att säga: ”Jag kan det här, det jag gör har ett stort värde för kunden/klienten. Det jag ger är unikt för att jag ÄR med mina ovärderliga erfarenheter och kunskaper.”

Tycker du att det är svårt att låta dig lysa?

Här och nu förändrar jag detta. Mitt hjärta vill vara öppet för att ta emot det kunder och klienter förmedlar. Momos visdom finns inom mig. Att stötta människovarelser att mjukna inåt, läka och vara autentiska är mitt livskall precis som hennes. Det är min dröm och mitt livssyfte och det är värdefullt och viktigt att jag borrar ner mina fötter i jordens tydlighet, rätar på ryggen och står fullt ut för det jag gör. Hur ska jag annars kunna hjälpa andra underbara varelser att göra detsamma?

Är du precis som jag redo att lyfta ditt värde?

Två upplevelser av Levande i dödens omfamning:

”Tack för en fantastisk bok. Du har på ett fint sätt vävt in kunskap och visdom i en spännande berättelse. Jag förlorade min livskamrat för knappt ett år sedan och jag fann mycket tröst och igenkänning. Så TACK.” Morgan

”Jag fick rys i hela kroppen när jag gick förbi din monter och insåg att jag måste köpa din bok. Du signerade den med ”slumrande drömmar väcker frihetens klocka. Hjärtat jublar”. Det var exakt det som hände efter det och fort gick det! Jag hade boken hemma länge innan jag började läsa den och varje gång jag tittade på den eller höll i den fick jag rysningar i hela kroppen. Började läsa den för några veckor sedan och har nu läst ut den. Grät mig igenom första kapitlet. Älskar din bok. Förstår varför jag skulle köpa den nu! Hög igenkänning och påminnelser om att stanna upp.” Elisabeth

HÄR hittar du mer information om boken och HÄR hittar du information om den kreativa djupgående coaching jag erbjuder.

HÄR kan du boka ett kostnadsfritt vägledande samtal med mig (och Momo).

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *