Inre frid

Drömmen inom dig

Drömmen inom dig

Bortanför universums rand göms de djupaste hemligheterna. Ditt inre känner till dem. På gränsen mellan verklighet och fantasi kan du höra visdomen viskas i natten. Då stjärnorna gnistrar och månen vandrar över himlen öppnas alla vägar upp. Silkeslena drömvärldar finns inom räckhåll. Valet är ditt vilken du väljer att följa.

Längtar du efter att förändra något i ditt liv eller kanske inom dig, men det känns omöjligt. Då har du kanske inte tänkt på att drömmen är lika verklig som verkligheten du lever i. Protestera du? Känns det som om du inte har något val? Du har alltid val. Små val finns ständigt där. Kanske rentutav för många. Om du inte trivs med hur ditt liv ser ut nu så finns där garanterat potential för förändring. Ta klivet ut ur det bekväma, ut ur den skapade trygga zonen och kika över krönet.

Vad önskar du? Vad längtar du efter? Vad drömmer du om? Rör du dig med önskan, längtan, drömmen, viljan eller låter du hinder stå i din väg?

Jag väljer att röra mig med drömmen, den där som finns djupt inom mig. Den som många påstår är omöjlig att följa, som jag har lärt mig att tro är omöjlig. Det fanns en tid då jag var livrädd för att gå den vägen och ibland dyker den rädslan upp igen.

Nu väljer jag att förändra hur jag ser på min längtan, önskan och dröm. Det är den som ÄR jag. Den är min livsväg och då jag inte följer den blir jag sjuk. Jag bara måste fortsätta tro och bygga min övertygelse ännu starkare så att drömmen kan fortsätta vara min livsväg och utvecklas dit den ska. Jag låter den blomma som är jag öppna sig och slå ut allt mer trots att rädslan skriker: NEJ, det kan vara farligt.

Det jag har märkt är att den enda plats där jag är riktigt trygg finns inom mig. När jag tillåter mig att djupna och mjukna inåt, accepterar det jag möter där och lyssnar med nyfikenhetens kraft öppnas nya vägar upp för mig. Jag skalar av mig mina och andras gamla idéer om hur saker och ting borde vara och fortsätter att röra mig på min inre sannings väg. Det är inte alltid lätt, men verkligen värt det.

Vilken väg väljer du att följa?

Att använda fantasins kreativa oändlighet förändrar mitt sätt att tänka. Jag kan landa i tystnaden och börja skapa därifrån i stället för ur rädslans klor. I friheten från de begränsande tankarna kan jag se den jag ÄR inom, innanför alla präglingar och mönster. Då jag släpper alltmer av det gamla blir mitt inre universum fritt att skapa det det är ämnat att skapa. Kampen försvinner och det fria flödet ersätter den.

Är du rädd? Rädd för förändring? Längtar du ändå efter förändring? Efter att våga följa den där drömmen som finns djupt inom dig? Eller efter att våga drömma?

Jag finns här för dig. Vi ses!

Följ den här länken för att börja resan mot ditt drömliv.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *