Gratis minikurs – Mjukna in i sanningen inom dig

Svaren, kraften, tilliten. Allt finns inom dig. Följ med genom en spännande gratis minikurs med tre tillfällen som låter dig mjukna in och öppna upp nya kreativa vägar både inom dig och runt omkring dig. Låt dig vara den du ÄR längst in och leva det liv du längtar efter att leva.

Var? Facebook Live i den slutna gruppen Låt dig bli Levande. Du kan titta i realtid eller efteråt när det passar dig. Gruppen hittar här: https://www.facebook.com/groups/1521547411734459

När? 15, 16 och 17 maj klockan 15.00

Har du lärt dig att leva på ett sätt som är mer anpassat till andra personers åsikter än till din inre längtan och drivkraft?

Vi föds som unika varelser, men något händer under livet i mötet med omvärlden. Detta leder ofta till att vi släpper den vi egentligen är för att bli någon vi tror att vi måste vara. Vi justerar och anpassar oss mer eller mindre för att bli accepterade och omtyckta. En identitet skapad av andra människors idéer och krav växer fram.

Med nyfikenhet, kreativitet, närvaro och fantasi blir vägen från det liv du har lärt dig att leva till det liv du vill leva rolig, flödande och lätt. Mjuknandet in i sanningen inom dig kan vara lätt och njutningsfull om du tillåter den att vara det. Kampen, stressen, prestationen, anpassningen och kraven kan få smälta undan.

Längtar du efter att få vara som du ÄR fullt ut?

När vi går emot vår inre längtan mår vi dåligt. Spänningar, smärta, sömnsvårigheter, oro, ångest och så vidare är symtom på att något är fel på ett djupare plan.

Vet du att du önskar dig något annat än det som är i ditt liv nu, men inte hur du ska ta dig dit?

Du är varmt välkommen in i min värld där kreativitet, fantasi, nyfikenhet, mjukhet och lätthet öppnar upp nya möjligheter!
En omöjlighet är bara en möjlighet som vi inte förstår ännu.

Under kursen skapar jag ett skyddande hölje som du kan expandera i. Det blir ett tryggt utrymme i vilket du kan mjukna, djupna in i magin inom dig. Mjukt, långsamt och med oändlig varsamhet kan du glänta på möjligheternas dörrar för att kanske till och med öppna någon av dem. Ditt autentiska jag får visa sig och viska om drömmarna som vilar inom. Omtanke, nyfikenhet och acceptans får skapa grogrunden för att något nytt ska kunna spira. Längtans fröer kan du så i jorden för att sedan ge dem näring och kärlek så att det mirakulösa kan få ske genom dig.

Vi bär nämligen alla på vår alldeles speciella, unika magi och sanning som behövs för helheten. Du är viktig och värdefull som den du är innerst inne. Därför skapar jag den här minikursen så att du och andra värdefulla människovarelser ska få chansen att bli levande, helande och skapande i stället för att vara som alla andra.

Kittlar längtan efter att säga ja?

Anmäl dig genom att gå med i den slutna Facebookgruppen Låt dig bli Levande https://www.facebook.com/groups/1521547411734459
OBS! Du syns varken i bild eller ljud. Bara jag syns och hörs. Du kan kontakta mig i en chatt.

När? 15, 16 och 17 maj klockan 15.00

Investering? Gratis – det enda du investerar är din tid och ditt engagemang

Frågor kan du skicka till info@possibilityhuman.se

Med kärlek och värme
Amanda Aaro
PossibilityHuman