Öppna dig i vårens magiska tid

Öppna dig i vårens magiska tid

Magin inom dig och runt dig – Ceremoni vid vårdagjämning med fullmånens välsignelse

Du är varmt välkommen till en djupt helande ceremoni bortom tid och rum. En befriande stund i närvaro då hinder, rädslor och motstånd får smälta bort. Andetag för andetag får du djupna in i dig och öppna dig för den inre sanningen.

Våren är på väg och med den börjar något spraka inom. Där finns en magi som vill födas, slå ut, skapas och manifesteras. Luta dig inåt och utforska vad som vill blomma ut inom dig och ut ur dig. Med hjälp av flödande övningar, närhet, meditation, andning, dans mm får du under den här ceremonin chansen att äntra ditt inre och utforska vilken magi som finns där. Du är unik och bär på gåvor som just du kan ge till dig själv och andra.

Inser du hur värdefull du är?

Våren för med sig explosioner av glädjerus. Jag kan känna hur vinterns vilofas luckras upp och nya dörrar öppnas. Våren lockar till att börja skapa, vara mer utåtriktad och låta mig bli mer levande. Längtans fröer sår jag omsorgsfullt i jorden med hoppets låga tänd. Rädslan för förändringen finns där. Det får den, men tätt intill den och omfamnande den finns den djupa tilliten till att allt är och blir precis som det ska. Jag är alltid stöttad, buren och hållen. Jag vilar inåt ännu djupare och finner svaren som jag inte kunde se tidigare eller inte kunde tro på.

Vill du möta våren och sedan sommaren med tillit och öppenhet? Vill du finna de svar och den vägledning som vilar djupt inom dig?

Mitt svar på de frågorna är ett JA. Därför skapar jag den här workshopen. För att dela med mig av den starka tro jag har på att både du och jag kan skapa magi och mirakler inom oss och i omvärlden. Tillsammans vågar vi mer. Vi låter livets sprakande eld tändas och brinna klart.

Du gnistrar och lyser då du lever, verkligen lever. Livet sker nu. Vad längtar du efter? Följer du längtans vägar?

Utrymmet inom bär på oanade möjligheter. Jag längtar efter att dela utforskandet och öppnandet av både min och din magi med dig. Det spritter i mig vid den tanken. Vill du vara med?

När: Lördag 23 mars klockan 18.30 till 21.00

Investering: 399 kr, Boka tidigt, före 16 mars: 349 kr

Anmälan sker till info@possibilityhuman.se eller 070 – 344 13 34