Inre frid

Vart är du på väg? Vart är jag på väg? Vart är vi på väg?

Vart är du på väg? Vart är jag på väg? Vart är vi på väg?

Är du nöjd med ditt liv så som det är just nu? Vad vill du förändra?

Jag har kämpat med att få till livet. Rädslan för att göra fel och välja fel har varit stor. Jag har varit missnöjd och försökt kontrollera skeenden. Det har skapat ansträngning, orkeslöshet, motstånd, spänningar, utmattning och smärta.

Det jag har märkt att då jag ÄR, här och nu så behöver jag inte längre vara på väg någonstans. Då ÄR jag alltid precis där jag ska vara. Jag märker tydligt vad jag kan acceptera och vara nöjd med och vad jag behöver förändra. Försöker jag tänka ut svar på hur jag ska göra, vad jag ska göra, när jag ska göra så blir alternativen alltför många. Det går inte att välja, men om jag istället mjuknar inåt och ÄR i mitt inre så vet jag och kan bara göra.

Vad innebär det att vara på väg?

Jag behöver inte vara på väg någonstans för jag ÄR hela tiden precis där jag ska vara. Jag kan planera framåt, men vet inte alltid vad det är som ska planeras. Det kan få utkristallisera sig med tiden. Jag kan ha önskningar och drömmar, men de är inget jag behöver kämpa för att uppnå. Jag känner mig fortfarande rädd, men det är okej. Allt är perfekt här och nu och allt blir alltid som det ska. Jag är trygg oavsett vad som sker. Att bara vara och bara göra utan ansträngning är befriande och förflyttar mig helt automatiskt

från dömande till acceptans.

från problem till möjligheter.

från ansträngning till lätthet.

från kamp till nyfikenhet.

från rädsla till tillit.

från ilska till kärlek.

från omedvetenhet till medvetenhet.

från splittring till harmoni.

från kaos till stillhet.

från motstånd till frid.

Kämpar du? Upplever du motstånd? Är du rädd? Kan du vila i nuet?

Jag finns här om du behöver hjälp för att komma hem, in i dig. Jag kommer inte berätta för dig vad du ska göra utan guidar dig bara att finna den där platsen inom dig där du bara vet och bara kan vara.

Närvarocoaching

Kroppscoaching

Kurser

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *